Μπορείτε να απολαύσετε το ιστολόγιο μας σε όλες τις γλώσσες του κόσμου

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2020

Αγιασμός 2020-2021


 Αγαπητοί μας γονείς,

Ο καθιερωμένος αγιασμός του νηπιαγωγείου μας θα γίνει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 12:30.

Για το σκοπό αυτό και εξαιτίας των δύσκολων επιδημιολογικών συνθηκών που βιώνουμε όλοι μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και να ζητήσουμε την αυστηρή τήρηση των παρακάτω:

 

  1. Η χρήση της προστατευτικής μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική από όλους όσοι προσέρχονται στους χώρους του νηπιαγωγείου.
  2. Θα παρακαλούσαμε, προς αποφυγή του συνωστισμού, να παρευρεθεί στον αγιασμό ένας εκ των γονέων/κηδεμόνων μαζί με το μαθητή του νηπιαγωγείου μας. Ο γονέας/κηδεμόνας θα έχει την εποπτεία του παιδιού του, το οποίο θα παραμείνει μαζί με το γονέα του, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο σχολείο.
  3. Η ώρα του αγιασμού, που αναγράφεται παραπάνω, θα τηρηθεί πιστά.
  4. Κατά τη διάρκεια της παραμονής σας στο χώρο του νηπιαγωγείου παρακαλούμε να τηρούνται οι αποστάσεις του 1,5 μέτρου τουλάχιστον.
  5. Σε περίπτωση που επιθυμείτε Γονική Άδεια για τη συγκεκριμένη ημέρα, παρακαλούμε όπως μας στείλετε mail δηλώνοντας  την επιθυμία σας αυτή μέχρι την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020. Το έγγραφο της γονικής άδειας, θα σας δοθεί την Τρίτη το πρωί, από τη δασκάλα του τμήματος σας.
  6. Η παραμονή σας στο σχολείο τη Δευτέρα δε θα διαρκέσει πάνω από μισή ώρα, καθώς μετά τον αγιασμό θα ακολουθήσει μία πολύ σύντομη ενημέρωση εκ μέρους του σχολείου. Οι λεπτομέρειες σχετικά με τη λειτουργία του σχολείου θα σας σταλούν στο e-mail σας, αύριο  Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020.
  7. Συνημμένα θα βρείτε κατάσταση με την κατανομή των μαθητών στα δύο τμήματα του νηπιαγωγείου. Οι καταστάσεις θα είναι αναρτημένες στην εξωτερική πόρτα κάθε τάξης την ημέρα του αγιασμού.
  8. Μετά το πέρας του αγιασμού αποχωρείτε από το σχολείο μαζί με τα παιδιά σας.
  9. Τέλος, για την επόμενη ημέρα, παρακαλούμε στην τσάντα του παιδιού να υπάρχουν, εκτός από τα αναγραφόμενα στον κανονισμό του σχολείου και 12 μαρκαδόροι χοντροί, 12 ξυλομπογιές χοντρές, 1 μολύβι, 1 γόμα, 1 ψαλίδι.

 

Σας ευχόμαστε μία δημιουργική και κυρίως ασφαλή σχολική χρονιά.

 

Οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου