Ετικέτες

Αγγλικά στο Νηπιαγωγείο (3) Αγωγή Υγείας (9) Ανακοινώσεις (138) Ανακοινώσεις - ΠΕΙ.Σ (13) Άνοιξη (3) Απόκριες (19) Άρθρα (54) Αρχή Σχολικής Χρονιάς (29) Βήματα για τη Ζωή (1) Βιβλία για παιδιά (6) Γενέθλια (14) Γιορτές (13) Γιορτή της Μητέρας (16) Γιορτή του Πατέρα (1) Γλώσσα (5) Γονείς (31) Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης (6) Έθιμα (2) Ειδική Αγωγή (1) Εκδηλώσεις Συλλόγου Γονέων (8) Εκδηλώσεις του Νηπιαγωγείου μας (32) Εκπαιδευτικές Επισκέψεις (3) Εκπαιδευτικοί (2) Επιμορφώσεις εκπαιδευτικών (1) Εργασία στο σπίτι (64) Εργασίες νηπίων (16) Εργαστήρια Δεξιοτήτων (10) Ευρωπαϊκά Προγράμματα (3) Η Βιβλιοθήκη στο Νηπιαγωγείο (11) Ημέρα-Νύχτα (2) Θεματικές προσεγγίσεις (46) Καινοτόμες παρεμβάσεις (6) Καλοκαίρι (4) Μαθηματικά (3) Νέα Προγράμματα Σπουδών (3) Νομοθεσία (2) Όμιλοι (13) Ονομαστική Εορτή (1) Παγκόσμιες Ημέρες (5) Πάσχα (9) Περιβάλλον (4) Ρομποτική (1) Σαρακοστή (2) Σχολική Ψυχολόγος (3) Τέχνες (1) Τηλεδιάσκεψη (30) Το Νηπιαγωγείο μας (2) Φιλαναγνωσία (2) Φυσικές Επιστήμες (1) Χειμώνας (8) Χριστούγεννα (31)

ArtMissions#Skills Labs

ArtMissions#Skills Labs
The e-twinning project's blog

Μπορείτε να απολαύσετε το ιστολόγιο μας σε όλες τις γλώσσες του κόσμου

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022

Οδηγίες προς τους γονείς και κηδεμόνες για την αρχή της σχολικής χρονιάς 2022-2023

                             
  1. Προσεκτική μελέτη του επικαιροποιημένου Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του νηπιαγωγείου (Εσωτερικός Κανονισμός).
  2. Η χρήση της προστατευτικής μη ιατρικής μάσκας είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ σε όλους όσοι προσέρχονται στους χώρους του νηπιαγωγείου.
  3. Προς αποφυγή του συνωστισμού, τα δύο τμήματα του νηπιαγωγείου μας έχουν διαφορετικές εισόδους. Η είσοδος παράπλευρα της οδού Πεντέλης, θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τα παιδιά και τους γονείς του Ολοήμερου Τμήματος Α΄. Η είσοδος παράπλευρα του ζαχαροπλαστείου «Μετέωρα», θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τα παιδιά και τους γονείς του Ολοήμερου Τμήματος Β’.
                      

  4. Oι μαθητές της πρωινής προσέλευσης (07:45-08:00) θα εισέρχονται στο σχολείο από την είσοδο παράπλευρα του ζαχαροπλαστείου «Μετέωρα», ανεξάρτητα από το τμήμα στο οποίο ανήκουν.
  5. Η παραμονή των γονέων στους χώρους του σχολείου, κατά τις ώρες λειτουργίας του νηπιαγωγείου, δεν επιτρέπεται. 
  6. Κατά τη διάρκεια της προσέλευσης αλλά και της αποχώρησης συνιστούμε να συνεχίσουν να τηρούνται οι αποστάσεις των 2 μέτρων, τουλάχιστον. 
  7. Οι καταστάσεις των μαθητών κάθε τμήματος θα είναι αναρτημένες στην εξωτερική πόρτα κάθε τάξης την πρώτη ημέρα της προσέλευσης σας (έχετε ήδη ενημερωθεί για το τμήμα στο οποίο ανήκει το παιδί σας και τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς σε προηγούμενο mail μας). 
  8. Τι θα έχει η τσάντα του παιδιού για την πρώτη ημέρα: Το παγουρίνο με το νερό του, μία αλλαξιά με ρούχα εποχής, μωρομάντηλα. 
  9. Τι θα έχει η τσάντα του παιδιού για την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας μας: 2 μάσκες τουλάχιστον, σε ξεχωριστά σακουλάκια, το παγουρίνο με το νερό του, το σκεύος με το πρωινό του, πετσέτα ή σουπλά για το πρωινό του, μία αλλαξιά με ρούχα εποχής, μωρομάντηλα. 
  10. Ενημερωτική συνάντηση σχετικά με το πρόγραμμα του νηπιαγωγείου και τις εκπαιδευτικές δράσεις που σχεδιάζουμε να πραγματοποιήσουμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, θα γίνει στο τέλος του τρέχοντος μηνός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου