Μπορείτε να απολαύσετε το ιστολόγιο μας σε όλες τις γλώσσες του κόσμου

Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης

Καθώς τρελαινόμαστε για βιβλία, δεν μπορεί παρά να σας συστήσουμε, ανεπιφύλακτα, τις εκδηλώσεις που προτείνονται από τη βιβλιοθήκη του Δήμου μας:
Ν.Π.Δ.Δ. ΠΑΙΔΕΙΑ – ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ                           
ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ (ΚΟΙ.Π.Α.Π.)
ΔΗΜΟΥ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ ΠΕΥΚΗΣ


Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Βιβλιοθήκη μας, σε συνεργασία με το Future Library, ξεκινάει τη Δευτέρα 16 Ιουνίου την Καλοκαιρινή Εκστρατεία με τίτλο « ΄Ό,τι σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο    – Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στις Βιβλιοθήκες! »  για τα παιδιά του Δήμου μας ηλικίας 5-12,  ανάλογα με την εκάστοτε δράση.
Φέτος το πρόγραμμα στηρίζεται στον ορισμό των αντιθέτων μέσα από ένα κόσμο πλημμυρισμένο από πάρα πολλά ζεύγη αντιθέτων που πολλές φορές στο τέλος συναντιούνται.
Ελάτε λοιπόν να ερμηνεύσουμε τον κόσμο γύρω μας με χρώματα, χάρτες, φύση, τέχνες, επιστήμες, φιλοσοφίες, παραμύθια, φαντασία, και παιχνίδια. «Η μέρα του άγριου & του ήμερου», «Η μέρα των παιδιών & των ηλικιωμένων», «Η μέρα του κρύου & του ζεστού», και πολλές άλλες, θα δώσουν το έναυσμα για δράσεις και συζητήσεις, θα ενθαρρύνουν την ουσιαστική επαφή των παιδιών με τους χώρους της Βιβλιοθήκης και με τα ίδια τα βιβλία και την ανάγνωση.
Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γνωρίσετε τις δράσεις μας  μέσα από το “ Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης & Δημιουργικότητας “   και να δηλώσετε συμμετοχή!
Όλες οι δραστηριότητες είναι δωρεάν, απλώς απαιτείται προεγγραφή καθώς θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης-Πεύκης, Αφροδίτης 4, A. Πεύκη, 15121 Πεύκη (ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή από 10:30 έως 18:30) τηλ.: 2106128825   email: librdpef@otenet.gr  facebook:   www.facebook.com/librdpef 
Οι δράσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Future Library και με την αποκλειστική χορηγία του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Ο Υπεύθυνος της Βιβλιοθήκης                                                                 
 Νικόλαος Γκαραβέλλας        

Ο Πρόεδρος του ΚΟΙ.Π.Α.Π.
Κωνσταντίνος Νικολιδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου