Μπορείτε να απολαύσετε το ιστολόγιο μας σε όλες τις γλώσσες του κόσμου

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Σύγχρονο Νηπιαγωγείο - Αλλαγές - Έρευνα

Το περιοδικό "Σύγχρονο Νηπιαγωγείο", περιοδικό αγαπημένο που είναι δίπλα μας πολλά χρόνια τώρα, αφουγκραζόμενο τα προβλήματα της σχολικής τάξης , προέβη σε σημαντικές αλλαγές στο περιεχόμενο του.
Μοναδικός στόχος είναι να αποτελέσει το περιοδικό κύριο και μοναδικό εργαλείο στα χέρια των εκπαιδευτικών αλλά και σημείο αναφοράς στη σχολική καθημερινότητα.
Για τους λόγους αυτούς, εγκαινιάζει νέες στήλες, ανανεώνει σημαντικά το περιεχόμενο , προτείνει πρακτικές και ολοκληρωμένες προτάσεις, διατρέχοντας όλες τις θεματικές ενότητες πάνω στις οποίες εργαζόμαστε στη τάξη, διατηρώντας την περιοδικότητα και κινούμενο πάντα με άξονα τις νέες τάξεις τις σύγχρονης παιδαγωγικής.
Εξαιτίας αυτής της ανανέωσης το περιοδικό διεξάγει διαδικτυακή έρευνα σε σχέση με το νέο περιεχόμενο του περιοδικού στο site  http://www.diptyxo.gr/
Καθώς είναι πολύ σημαντική η ανατροφοδότηση και η αλληλεπίδραση, για όλους αυτούς που μέχρι σήμερα συνεργάζονται για τη δημιουργία και έκδοση του περιοδικού της ελληνικής εκπαίδευσης, ας συμμετάσχουμε όλοι για να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο στη βελτίωση του περιοδικού που μας συντροφεύει από τα φοιτητικά μας χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου