Μπορείτε να απολαύσετε το ιστολόγιο μας σε όλες τις γλώσσες του κόσμου

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Εκπαιδευτική Επίσκεψη-ΕργαστήριΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Γονείς
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  τη  Δευτέρα 06/02/2017 το νηπιαγωγείο μας θα παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση "Το ταξίδι του Αρλεκίνο» από το εργαστήρι τέχνης και πολιτισμού «Ένεκα Παιδείας».
Πρόκειται για μία μια αποκριάτικη ιστορία γεμάτη δράση και περιπέτεια

Την εξελίσσουν μαζί με τους εμψυχωτές μας οι ίδιοι οι μαθητές συμμετέχοντας με τις χειροποίητες γιγαντόκουκλες που κρατούν. Ο Αρλεκίνο, σε ένα ταξίδι αναζήτησης οδηγεί τους μασκαρεμένους χωρικούς από το μικρό Καρβάλι στη χώρα του δρακομυλωνά και της τερατοχελώνας. Έχοντας πάντα για όπλα του, την αγάπη του για τους δουλευτάδες, τη χαρά, το γέλιο και το τραγούδι, κατορθώνει να νικήσει τα τέρατα που ζουν σε βάρος τους.

Επιστρέφοντας στο Καρβάλι, οργανώνει το πρώτο μεγάλο Καρναβάλι. Tα τέσσερα πληρώματα των καρναβαλιστών χωρικών συναγωνίζονται στη χαρά, στο χορό και το τραγούδι.
Το εντυπωσιακό αυτό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την κατασκευή μιας ξεχωριστής αποκριάτικης μάσκας από τους μαθητές.

Τιμή εισιτηρίου ανά παιδί: 6,5 ευρώ/άτομο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα: http://www.enekapedias.gr/
Θα επιθυμούσαμε το παρακάτω να επιστραφεί υπογεγραμμένο, είτε το παιδί συμμετάσχει στην εκπαιδευτική δραστηριότητα είτε όχι, μέχρι τη ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΡΩΪ 06/02/2017

Από το Νηπιαγωγείο
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος

γονέας ή κηδεμόνας του /της

δηλώνω υπεύθυνα ότι δέχομαι / δεν δέχομαι το παιδί μου να συμμετάσχει στη θεατρική παράσταση "Το ταξίδι του Αρλεκίνο" που θα πραγματοποιηθεί στο νηπιαγωγείο μας τη Δευτέρα  06-02-2017.

Ο/Η Δηλών/ούσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου