Ετικέτες

Αγγλικά στο Νηπιαγωγείο (3) Αγωγή Υγείας (9) Ανακοινώσεις (138) Ανακοινώσεις - ΠΕΙ.Σ (12) Άνοιξη (3) Απόκριες (19) Άρθρα (54) Αρχή Σχολικής Χρονιάς (29) Βήματα για τη Ζωή (1) Βιβλία για παιδιά (6) Γενέθλια (14) Γιορτές (13) Γιορτή της Μητέρας (16) Γιορτή του Πατέρα (1) Γλώσσα (5) Γονείς (31) Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης (6) Έθιμα (2) Ειδική Αγωγή (1) Εκδηλώσεις Συλλόγου Γονέων (8) Εκδηλώσεις του Νηπιαγωγείου μας (32) Εκπαιδευτικές Επισκέψεις (3) Εκπαιδευτικοί (2) Επιμορφώσεις εκπαιδευτικών (1) Εργασία στο σπίτι (64) Εργασίες νηπίων (16) Εργαστήρια Δεξιοτήτων (10) Ευρωπαϊκά Προγράμματα (3) Η Βιβλιοθήκη στο Νηπιαγωγείο (11) Ημέρα-Νύχτα (2) Θεματικές προσεγγίσεις (46) Καινοτόμες παρεμβάσεις (6) Καλοκαίρι (4) Μαθηματικά (3) Νέα Προγράμματα Σπουδών (3) Νομοθεσία (2) Όμιλοι (10) Ονομαστική Εορτή (1) Παγκόσμιες Ημέρες (5) Πάσχα (8) Περιβάλλον (4) Ρομποτική (1) Σαρακοστή (2) Σχολική Ψυχολόγος (3) Τέχνες (1) Τηλεδιάσκεψη (30) Το Νηπιαγωγείο μας (2) Φιλαναγνωσία (2) Φυσικές Επιστήμες (1) Χειμώνας (8) Χριστούγεννα (31)

ArtMissions#Skills Labs

ArtMissions#Skills Labs
The e-twinning project's blog

Μπορείτε να απολαύσετε το ιστολόγιο μας σε όλες τις γλώσσες του κόσμου

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Ευχαριστούμε

Διανύσαμε και ολοκληρώσαμε μία πολύ δύσκολη σχολική χρονιά.

Διανύσαμε και ολοκληρώσαμε μία πολύ δύσκολη σχολική χρονιά, ΜΑΖΙ.

Διανύσαμε και ολοκληρώσαμε μία πολύ δύσκολη σχολική χρονιά ΜΑΖΙ, μέσα από σχέσεις ισοτιμίας, σεβασμού και αρμονικής συνεργασίας και  συνύπαρξης.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ; Η δέσμευση μας είναι κοινή και ΜΙΑ:

Δέσμευση απέναντι στον κοινό μας στόχο: ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

ΓΙΑΤΙ, τα δικά σας παιδιά, έγιναν και δικά μας παιδιά.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  για όσα μας προσφέρατε, σε όσα μας στηρίξατε, για όσα συμφωνήσατε μαζί μας και πολύ περισσότερο για όσα διαφωνήσατε μαζί μας και δώσατε έδαφος για συζητήσεις και βελτιώσεις. 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ επίσης, και για την ανταπόκριση σας στα ερωτηματολόγια που στείλαμε και για την κριτική σας και για τις ιδέες σας. Η οπτική σας και η γνώμη σας μας κάνει ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟ: Την ευημερία των παιδιών μας.

Ευχαριστούμε λοιπόν όλους τους γονείς που μέσω του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στήριξαν πολύπλευρα το έργο μας αυτή τη χρονιά:

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τη συν-διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου.

Ευχαριστούμε για τα βιβλία που αγοράστηκαν, για να εμπλουτιστεί η Δανειστική μας Βιβλιοθήκη.

Ευχαριστούμε για την αγορά νέας σημαίας, για να υψωθεί στο νηπιαγωγείο μας.

Ευχαριστούμε για τα έπιπλα αποθήκευσης (2), που αγοράστηκαν εκ μέρους σας από το ΙΚΕΑ, για την καλύτερη οργάνωση των υλικών μας μέσα στην τάξη.

Ευχαριστούμε για το έπιπλο του υπολογιστή, για να "ταχτοποιηθεί" καλύτερα και ο Η/Υ στην τάξη του Ολοήμερου Α.

Ευχαριστούμε για την ξύλινη βιβλιοθήκη, για την τοποθέτηση των βιβλίων μας στην τάξη του Ολοήμερου Β.

Ευχαριστούμε για την τοποθέτηση της τέντας στην πίσω αυλή του νηπιαγωγείου μας, για να δροσιζόμαστε περισσότερο το καλοκαίρι και να μη μας "χτυπούν" οι καυτές ακτίνες του ήλιου.

Ευχαριστούμε για τη συνδρομή σας στο κτιριακό πρόβλημα του σχολείου.

Ευχαριστούμε για τη βοήθεια που μας προσφέρατε, με προσωπική σας εθελοντική εργασία, σε όλες τις περιστάσεις που αυτό ήταν αναγκαίο.

Ιδιαίτερη μνεία να κάνουμε στην κ. Ελένη Γαντζία που προσέφερε καθ' όλη τη σχολική χρονιά βιβλία και παιδαγωγικό υλικό για  τους μικρούς μας μαθητές. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Ιδιαίτερη μνεία να κάνουμε στον κ. Άγγελο Γρηγορούδη που μαζί με την ομάδα στην οποία συμμετέχει, την "GREEN TEAM", πρόσφερε στο νηπιαγωγείο μας σύστημα αυτόματου ποτίσματος με προγραμματιστή, για να διατηρηθεί ο απίθανος κήπος των αρωματικών μας φυτών για όλο το καλοκαίρι. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Ιδιαίτερη μνεία να κάνουμε στην κ. Νίκη Παυλάκη, η οποία μας προσέφερε αφιλοκερδώς και τα υλικά αλλά και την τεχνογνωσία της στην οργάνωση και πραγματοποίηση του Εργαστηρίου Κατασκευής Σαπουνιού Γλυκερίνης στην εκδήλωση λήξης του σχολείου μας. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Ιδιαίτερη μνεία να κάνουμε στην κ. Γεωργία Στεφανίδου που προσέφερε καθ' όλη τη σχολική χρονιά βιβλία και παιδαγωγικό υλικό για  τους μικρούς μας μαθητές. Σας ευχαριστούμε πολύ!

Ιδαίτερη μνεία να κάνουμε στην κ. Ελευθερία Τσουρλιδάκη που προσέφερε αφιλοκερδώς καθ' όλη τη σχολική χρονιά, επιμορφωτικό εκπαιδευτικό υλικό στις δασκάλες του νηπιαγωγείου, καθώς επίσης επιμόρφωσε τις νηπιαγωγούς του σχολείου στην αρχή της σχολικής χρονιάς σε σεμινάριο με θέμα : "Καθολικός Σχεδιασμός Μάθησης". Σας ευχαριστούμε πολύ!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!!

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου