Μπορείτε να απολαύσετε το ιστολόγιο μας σε όλες τις γλώσσες του κόσμου

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

Καλλιτεχνικό Εργαστήρι & Παζάρι

Μέσα σε μια πολύ ευχάριστη και  ζεστή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου & την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου, το Χριστουγεννιάτικο Καλλιτεχνικό Εργαστήρι και Παζάρι του Νηπιαγωγείου μας, με μεγάλη συμμετοχή γονέων και παιδιών, αλλά και φίλων που ήρθαν να στηρίξουν αυτή τη συλλογική προσπάθεια, προς όφελος του σχολείου.
Μιλώντας  εκ μέρους όλων, μπορώ να πω ότι ευχαριστηθήκαμε περνώντας αρκετό χρόνο ο καθένας με το παιδί του, διασκεδάσαμε, νιώσαμε τη χαρά της δημιουργίας, τραγουδήσαμε, φάγαμε, ήπιαμε, αστειευτήκαμε, γνωριστήκαμε λίγο καλύτερα και αφήσαμε για λίγο έξω από την πόρτα τα καθημερινά προβλήματα που μας απασχολούν.
Όσο για τα παιδιά και κρίνοντας από τη σημερινή ημέρα (3-12-2012), μπορώ να τολμήσω να πω ότι έχουν κάνει το σχολείο σπίτι τους, με την έννοια ότι νιώθουν σαν το σπίτι τους. Κρίνοντας από δικές μου προσωπικές εμπειρίες από το δημοτικό σχολείο της κόρης μου, επιτρέψτε μου να μοιραστώ μαζί σας, ότι τα παιδιά νιώθουν την απόλυτη χαρά και ασφάλεια όταν βλέπουν τους γονείς τους μέσα στο σχολείο τους, στο περιβάλλον που αυτά περνούν 4-8 ώρες της καθημερινής τους ζωής. Βλέποντας δε ότι μοιραζόμαστε μεταξύ μας, γονείς και δάσκαλοι, αστεία και γέλια νιώθουν ευτυχισμένα.


Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Νηπιαγωγείου μας θα ήθελε να απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους γονείς που μας στήριξαν και μας στηρίζουν καθημερινά. Με την εκτίμηση και συμπαράστασή σας, μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας στις τόσο δύσκολες και αβέβαιες εποχές που βαδίζει η εκπαίδευση και γενικότερα η παιδεία των αυριανών πολιτών της χώρας μας.  


Είθε αυτές οι στιγμές  - που για να γίνουν φυσικά έχουν πάρα πάρα πάρα πολύ κόπο και από τους νηπιαγωγούς και από τους γονείς – να μας μείνουν αξέχαστες, να γίνουν χαρούμενες αναμνήσεις και να επαναλαμβάνονται συχνά, με όποια μορφή μπορούμε να σκεφτούμε.

Δείτε τώρα πόσο ωραία περάσαμε εμείς το Σαβατοκύριακο μας!!!
(τραβήξαμε 250 περίπου φωτογραφίες. Ενδεικτικά αναρτώνται κάποιες. Όλες τις υπόλοιπες θα τις λάβετε σε Dvd στο τέλος της χρονιάς).

Η προετοιμασία

Η ώρα της δημιουργίας


Ήρθε και η ώρα του φαγητού γιατί ως γνωστόν "νηστικό αρκούδι δεν χορεύει"....Και να οι δημιουργίες όλων μας....Και την άλλη μέρα .. το παζάρι.


Και τελειώνουμε με μια αναμνηστική φωτογραφία με την περσινή δασκάλα του παιδικού σταθμού που επισκέφτηκε το παζάρι μας.

Άντε και του χρόνου!!!

2 σχόλια: