Μπορείτε να απολαύσετε το ιστολόγιο μας σε όλες τις γλώσσες του κόσμου

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Ταμπλό

Μπορεί στα περισσότερα νηπιαγωγεία, τα ταμπλό να είναι κάτι δεδομένο μέσα στο χώρο της τάξης, όμως στο δικό μας σχολείο, ΟΧΙ.
Από την ημέρα που μεταστεγαστήκαμε και πήγαμε στο νέο μας χώρο, εδώ και τρία χρόνια, τα ταμπλό, ήταν ένα όνειρο και ένας στόχος για τον οποίο κοπιάζαμε καθημερινά, και εμείς οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς.
Με το παραπάνω εννοώ ότι όταν πρωτοαντικρίσαμε το νηπιαγωγείο μας, θύμιζε νοσοκομείο.
Χωρίς να περιμένουμε ταμπλό, δώσαμε χρώματα από την πρώτη στιγμή στο σχολείο μας, με προσωπικές και νηπιακές δημιουργίες.
Μετά από 2 χρόνια βάφτηκε το νηπιαγωγείο μας, πέρσι, σε χρώματα που δε θύμιζαν νοσοκομείο, ευτυχώς!
Τρία χρόνια τώρα, σε συνεργασία με το σύλλογο γονέων, διαφορετικό κάθε χρόνο, ιδρώναμε να παίρνουμε προσφορές και να ακούμε υποσχέσεις, προκειμένου να εφοδιαστεί το σχολείο μας, με ταμπλό.
Φέτος, με μια δυναμική κίνηση, μόλις στην πρώτη συνάντηση των γονέων μεταξύ τους και με χρηματοδότηση φυσικά όλων των γονιών του σχολείου μας, ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Το νηπιαγωγείο μας, από την προηγούμενη εβδομάδα, έχει ΤΑΜΠΛΟ. Τέσσερα, μεγάλα με ωραίες και γερές ξύλινες κορνίζες.

Γονείς, σας ευχαριστούμε για άλλη μία, χιλιοστή φορά. Χωρίς εσάς, ξέρετε, ότι δυστυχώς, δεν βελτιώνεται η ποιότητα της εκπαίδευσης, όπως αυτονόητα και αυτόματα, θα έπρεπε να γίνεται από το κράτος.

αστόλιστα ακόμη....


και .... στολισμένα


Υ.Σ.  Κλαίρη, αν μας παρακολουθείς, τα καταφέραμε επιτέλους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου