Ετικέτες

Αγγλικά στο Νηπιαγωγείο (3) Αγωγή Υγείας (9) Ανακοινώσεις (138) Ανακοινώσεις - ΠΕΙ.Σ (13) Άνοιξη (3) Απόκριες (19) Άρθρα (54) Αρχή Σχολικής Χρονιάς (29) Βήματα για τη Ζωή (1) Βιβλία για παιδιά (6) Γενέθλια (14) Γιορτές (13) Γιορτή της Μητέρας (16) Γιορτή του Πατέρα (1) Γλώσσα (5) Γονείς (31) Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης (6) Έθιμα (2) Ειδική Αγωγή (1) Εκδηλώσεις Συλλόγου Γονέων (8) Εκδηλώσεις του Νηπιαγωγείου μας (32) Εκπαιδευτικές Επισκέψεις (3) Εκπαιδευτικοί (2) Επιμορφώσεις εκπαιδευτικών (1) Εργασία στο σπίτι (64) Εργασίες νηπίων (16) Εργαστήρια Δεξιοτήτων (11) Ευρωπαϊκά Προγράμματα (3) Η Βιβλιοθήκη στο Νηπιαγωγείο (11) Ημέρα-Νύχτα (2) Θεματικές προσεγγίσεις (46) Καινοτόμες παρεμβάσεις (6) Καλοκαίρι (4) Μαθηματικά (3) Νέα Προγράμματα Σπουδών (3) Νομοθεσία (2) Όμιλοι (13) Ονομαστική Εορτή (1) Παγκόσμιες Ημέρες (5) Πάσχα (9) Περιβάλλον (4) Ρομποτική (1) Σαρακοστή (2) Σχολική Ψυχολόγος (3) Τέχνες (1) Τηλεδιάσκεψη (30) Το Νηπιαγωγείο μας (2) Φιλαναγνωσία (2) Φυσικές Επιστήμες (1) Χειμώνας (8) Χριστούγεννα (31)

ArtMissions#Skills Labs

ArtMissions#Skills Labs
The e-twinning project's blog

Μπορείτε να απολαύσετε το ιστολόγιο μας σε όλες τις γλώσσες του κόσμου

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

Μάθημα 20-11-2020


Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Αγαπητοί μας γονείς καλημέρα,

Κάθε μέρα γίνεται όλο και καλύτερη στο διαδικτυακό μας μάθημα. Κάθε μέρα μαθαίνουμε όλοι και κάτι καινούργιο. Συνδεθείτε και σήμερα για μάθημα στις 14:00 στο γνωστό σύνδεσμο.

Το πρόγραμμα μας για σήμερα είναι το εξής:

1η διδακτική ώρα

Τραγούδι καλωσορίσματος και χορός – Γύρω γύρω όλοι Γ. Ζουγανέλης.

Ημερολόγιο και καιρός από τους Βοηθούς της ημέρας Παρασκευής – κύκλοι.

Τα νέα μας

Διάλειμμα παρέα με τραγούδια για Σνακ Νερό Τουαλέτα

Tips

Έχουμε κοντά μας και σήμερα τις ξυλομπογιές για το ημερολόγιο και τον καιρό.

Αν έχουμε να παρουσιάσουμε κάτι που φτιάξαμε ή ζωγραφίσαμε, να το έχουμε δίπλα μας.

2η διδακτική ώρα

Τραγούδι – «Η ντομάτα καμικάζι»

Οργανωμένη δραστηριότητα – Γεωμετρικά σχήματα & Γλώσσα – Η δασκάλα μοιράζεται ένα πρόγραμμα, το wordart – συννεφόλεξο, στο οποίο κρύβονται οι λέξεις-ονόματα των σχημάτων και οι αρχηγοί , δηλ. το αρχικό των ονομάτων των σχημάτων. Έχετε δίπλα σας ένα χαρτί και έναν μαρκαδόρο για να μπορεί το παιδί να γράφει ονόματα σχημάτων ή τους αρχηγούς, ανάλογα με αυτό που θα ζητάει η δασκάλα. Πίσω από τις λέξεις υπάρχουν και εκπλήξεις για τραγούδι και χορό.

Διάλειμμα  παρέα με τραγούδια για Σνακ Νερό Τουαλέτα

Tips

Τα μικρόφωνα θα είναι κλειστά και η δασκάλα θα μπορεί να ανοίξει το μικρόφωνο στο παιδί που θα επιλέξει να μιλήσει ή σε αυτό το παιδί που θα σηκώσει χεράκι.

Σήμερα θα προσπαθήσουμε να δοκιμάσουμε και τη λειτουργία του annotate της επισημείωσης, από τα μεγαλύτερα παιδιά. Η δασκάλα και πάλι μόνο μπορεί να παραχωρήσει προνόμια σε ένα συγκεκριμένο, κάθε φορά παιδί, για να γράψει με τη βοήθεια του πληκτρολογίου για αρχή.

3η διδακτική ώρα

Τραγούδι – «Το άλογο»

Η ώρα του παραμυθιού -  που δεν προλάβαμε χτες

Αποχαιρετισμός στην ομάδα με ΠΑΝΤΟΜΙΜΑ – Κάθε παιδί μας αποχαιρετά χωρίς λόγια, μόνο με κινήσεις.

Τραγούδι αποχαιρετισμού – Γύρω γύρω όλοι Γ. Ζουγανέλης

Θα τα πούμε on line!!!!

Κυρία Ειρήνη – Κυρία Φρόσω

Ολοήμερο Β΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου