Ετικέτες

Αγγλικά στο Νηπιαγωγείο (3) Αγωγή Υγείας (9) Ανακοινώσεις (138) Ανακοινώσεις - ΠΕΙ.Σ (13) Άνοιξη (3) Απόκριες (19) Άρθρα (54) Αρχή Σχολικής Χρονιάς (29) Βήματα για τη Ζωή (1) Βιβλία για παιδιά (6) Γενέθλια (14) Γιορτές (13) Γιορτή της Μητέρας (16) Γιορτή του Πατέρα (1) Γλώσσα (5) Γονείς (31) Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης (6) Έθιμα (2) Ειδική Αγωγή (1) Εκδηλώσεις Συλλόγου Γονέων (8) Εκδηλώσεις του Νηπιαγωγείου μας (32) Εκπαιδευτικές Επισκέψεις (3) Εκπαιδευτικοί (2) Επιμορφώσεις εκπαιδευτικών (1) Εργασία στο σπίτι (64) Εργασίες νηπίων (16) Εργαστήρια Δεξιοτήτων (12) Ευρωπαϊκά Προγράμματα (3) Η Βιβλιοθήκη στο Νηπιαγωγείο (11) Ημέρα-Νύχτα (2) Θεματικές προσεγγίσεις (46) Καινοτόμες παρεμβάσεις (6) Καλοκαίρι (4) Μαθηματικά (3) Νέα Προγράμματα Σπουδών (3) Νομοθεσία (2) Όμιλοι (13) Ονομαστική Εορτή (1) Παγκόσμιες Ημέρες (5) Πάσχα (9) Περιβάλλον (4) Ρομποτική (1) Σαρακοστή (2) Σχολική Ψυχολόγος (3) Τέχνες (1) Τηλεδιάσκεψη (30) Το Νηπιαγωγείο μας (2) Φιλαναγνωσία (2) Φυσικές Επιστήμες (1) Χειμώνας (8) Χριστούγεννα (31)

ArtMissions#Skills Labs

ArtMissions#Skills Labs
The e-twinning project's blog

Μπορείτε να απολαύσετε το ιστολόγιο μας σε όλες τις γλώσσες του κόσμου

Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Γράμμα Νο 21



Αγαπημένα μας παιδιά,
αφήσαμε πίσω μας το Πάσχα με τα τόσα όμορφα ήθη και έθιμα που μοιραστήκαμε.
Ελπίζουμε να περάσατε πολύ όμορφα, να ξεκουραστήκατε λίγο από τις εργασίες του σχολείου, και να βγήκατε και μία βόλτα είτε στις αυλές σας είτε στο ύπαιθρο κοντά στο σπίτι σας.
Εμείς περάσαμε όμορφα με τις οικογένειες μας και ξεκουραστήκαμε και φάγαμε όλα τα γνωστά φαγητά και γλυκά του Πάσχα και είμαστε έτοιμες να αρχίσουμε πάλι τα μαθήματα μας.
Το σχολείο μας δεν θα ανοίξει ακόμα, οπότε εμείς θα συνεχίσουμε το μάθημα μας από μακριά.
Είναι σημαντικό και για μας, αλλά πιστεύω και για σας να μην ξεχνάμε τις καθημερινές σχολικές μας ρουτίνες, καθώς και τη συνέπεια μας απέναντι στις εργασίες του σχολείου.
Μέχρι να ξαναβρεθούμε λοιπόν από κοντά ας κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια να κάνουμε όσες περισσότερες από τις εργασίες στέλνουμε.
Μαζί βέβαια με πολύ παιχνίδι τώρα που και ο ήλιος θα κυκλοφορεί πολύ περισσότερο στη γειτονιά της Ελλάδας και η θερμοκρασία θα ανεβαίνει.
Γι’ αυτή την εβδομάδα σας θα ασχοληθούμε με το γράμμα Α α της Ανάστασης και της Άνοιξης, φυσικά.
Και με τη διαδικτυακή δανειστική μας βιβλιοθήκη την Παρασκευή.
Σας στέλνουμε πολλές αγκαλιές και φιλιά
Hej på er, γειά σας παιδιά στα Σουηδικά.

Υ.Γ. Στέλνουμε και την προσευχή που λέμε στο σχολείο μετά την Ανάσταση, αντί για το «Άγιος ο Θεός» και αντί για το «Δι ευχών των αγίων.» Τα λέμε μέχρι την Ανάληψη του Χριστού.

«Χριστός Ανέστη εκ νεκρών
Θανάτω θάνατον πατήσας
και τοις εν τοις μνήμασι
ζωήν χαρισάμενος»

«Αναστάς ο Ιησούς από του τάφου,
καθώς προείπεν, έδωκεν ημιν
την αιώνιον ζωήν και μέγα έλεος.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου