Ετικέτες

Αγγλικά στο Νηπιαγωγείο (3) Αγωγή Υγείας (9) Ανακοινώσεις (138) Ανακοινώσεις - ΠΕΙ.Σ (12) Άνοιξη (3) Απόκριες (19) Άρθρα (54) Αρχή Σχολικής Χρονιάς (29) Βήματα για τη Ζωή (1) Βιβλία για παιδιά (6) Γενέθλια (14) Γιορτές (13) Γιορτή της Μητέρας (16) Γιορτή του Πατέρα (1) Γλώσσα (5) Γονείς (31) Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης (6) Έθιμα (2) Ειδική Αγωγή (1) Εκδηλώσεις Συλλόγου Γονέων (8) Εκδηλώσεις του Νηπιαγωγείου μας (32) Εκπαιδευτικές Επισκέψεις (3) Εκπαιδευτικοί (2) Επιμορφώσεις εκπαιδευτικών (1) Εργασία στο σπίτι (64) Εργασίες νηπίων (16) Εργαστήρια Δεξιοτήτων (10) Ευρωπαϊκά Προγράμματα (3) Η Βιβλιοθήκη στο Νηπιαγωγείο (11) Ημέρα-Νύχτα (2) Θεματικές προσεγγίσεις (46) Καινοτόμες παρεμβάσεις (6) Καλοκαίρι (4) Μαθηματικά (3) Νέα Προγράμματα Σπουδών (3) Νομοθεσία (2) Όμιλοι (10) Ονομαστική Εορτή (1) Παγκόσμιες Ημέρες (5) Πάσχα (8) Περιβάλλον (4) Ρομποτική (1) Σαρακοστή (2) Σχολική Ψυχολόγος (3) Τέχνες (1) Τηλεδιάσκεψη (30) Το Νηπιαγωγείο μας (2) Φιλαναγνωσία (2) Φυσικές Επιστήμες (1) Χειμώνας (8) Χριστούγεννα (31)

ArtMissions#Skills Labs

ArtMissions#Skills Labs
The e-twinning project's blog

Μπορείτε να απολαύσετε το ιστολόγιο μας σε όλες τις γλώσσες του κόσμου

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Επαναλειτουργία νηπιαγωγείου - ενημέρωση - οδηγίες



Αγαπητοί μας γονείς,

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε σχετικά με τον τρόπο επαναλειτουργίας του νηπιαγωγείου μας, για το μήνα Ιούνιο 2020, τα εξής:
1.         Καταρχήν, έχετε ήδη ενημερωθεί  μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος, νωρίτερα σήμερα, σχετικά με τον χωρισμό των μαθητών μας σε δύο υπό-τμήματα ανά τάξη,  καθώς και για τις ημέρες που θα προσέρχονται τα παιδιά σας στο σχολείο.
Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι ο διαχωρισμός αυτός έγινε σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, που αφορούν την κοινωνική απόσταση , με το σκεπτικό ότι αυτές οι ομάδες θα περιλαμβάνουν σταθερά τα ίδια παιδιά,  τα οποία και δεν θα αναμιγνύονται μεταξύ τους.
2.         Κατά την διάρκεια τόσο της προσέλευσης σας στο νηπιαγωγείο όσο και της αποχώρησης σας, παρακαλούμε να τηρείτε τον βασικό κανόνα απόστασης του 1,5 μέτρου, τουλάχιστον.
3.         Κατά τη διάρκεια της προσέλευσης όσο και της αποχώρησης σας από το σχολείο δεν θα εισέρχεστε στην αίθουσα διδασκαλίας. Η νηπιαγωγός θα παραλαμβάνει το παιδί στην πόρτα της εισόδου της κάθε τάξης. Παρακαλούμε να μην παρατείνεται η παραμονή σας στο σχολικό χώρο μετά την παράδοση του παιδιού για κανέναν λόγο, προς αποφυγή καταστάσεων συγχρωτισμού.
4.         Η επικοινωνία μας, προκειμένου να συζητήσετε θέματα που τυχόν σας απασχολούν, παρακαλούμε να γίνεται τηλεφωνικά.
5.         Ο καθαρισμός  των χώρων του νηπιαγωγείου έγινε και θα γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ . Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε απολύμανση των χώρων του νηπιαγωγείου. Θα υπάρχει προσωπικό καθαριότητας και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του σχολείου. Το νηπιαγωγείο μας έχει προμηθευτεί με τα απαραίτητα αντισηπτικά, καθαριστικά, μάσκες μιας χρήσης κ.α.
6.         Απαγορεύεται η ανταλλαγή προσωπικών και ατομικών αντικειμένων και για το λόγο αυτό κάθε μαθητής θα έχει τα ατομικά του καθημερινά αντικείμενα, μαρκαδόρους, μολύβια, γόμα, κ.α. , τα οποία θα δοθούν από το νηπιαγωγείο στους μαθητές μας.
7.         Η διαρρύθμιση των αιθουσών έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τα σχεδιαγράμματα και οδηγίες  που έχουν δοθεί μέσω του Υπουργείου Παιδείας.
8.         Τέλος, όσα παιδιά εμφανίζουν πυρετό ή/και άλλα συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη COVID 19, απαγορεύεται να προσέρχονται στο νηπιαγωγείο. Συστήνεται η επικοινωνία με ιατρό και εξατομικευμένη αξιολόγηση σχετικά με την ένδειξη εργαστηριακού ελέγχου για την ανίχνευση του ιού. Σε κάθε περίπτωση αν εμφανιστούν συμπτώματα παρακαλούμε να ενημερώσετε αμέσως τη διεύθυνση του σχολείου.
Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τη λοίμωξη από COVID 19 ή τον τρόπο επαναλειτουργίας των σχολείων, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Με εκτίμηση
Η προϊσταμένη του νηπιαγωγείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου